Paramount Hotel’in ilk sahibi Atilla Uras’ın kızı: Cihan Ekşioğlu otelimize tankla girdi

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarında yer alan Paramount Hotel’in ilk sahibi Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras, otellerinin nasıl elden ele geçtiğini anlattı ve çarpıcı iddialarda bulundu. Yasemin Uras, “Cihan Ekşioğlu, babamın vefat ettiği gün otelimize devletin tankıyla girdi” iddiasında bulundu.

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı: Cihan Ekşioğlu otelimize tankla girdi

Hakkında organize suç örgütü lideri olmaktan yeni bir soruşturma başlatılan Sedat Peker’in son videosunda dile getirdiği Paramount Hotel ve Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddiaları konuşulmaya devam ediliyor.

Bazı yargı mensuplarının ve gazetecilerin geceliği 100 bin TL olan otelin özel odalarında tatil yaptıklarına dair iddiaların ardından otelin Sezgin Baran Korkmaz’a nasıl geçtiğine dair iddialar da gündeme geldi.

Zanka TV’de Ferit Atay’ın sorularını yanıtlayan otelin kurucusu ve ilk sahibi olan Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras, otellerinin nasıl elden ele geçtiğini anlattı ve çarpıcı iddialarda bulundu.

Özbek asıllı Botır Rakhimov’un otelin üzerine “çöktüğünü” söyleyen Uras, babasının ölümündeki şüpheleri, hisselerin nasıl çel değiştirdiğini, Turan Avcı’nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov’un Sezgin Baran Korkmaz’a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını iddia etti.

Otelin davaları için Türkiye’de olduğunu belirten Yasemin Uras, babası Atilla Uras’a ve Paramount otelin inşasından sonra yaşanan sürece dair şu bilgileri verdi:

Palmira’yı yaptık, 1 sene ben işlettim sonra Koç’lara sattık. Paramount’un yan arsası Rixos bizimdi. Onu da bir müddet sonra sattı, Paramount’u yaptı. Paramount’un ilk adı Golden Savoy’du. Arsayı Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan 50 seneliğine kiraladı. Ama üzerindeki binalar bizimdi, biz inşa ettik. Jumeirah sanırım 2 sene kadar işletti. Fakat orada oğlunun başına talihsiz bir olay geldi, otelin önünde teknede kalp krizi geçirdi 27 yaşında. O yüzden, oğlunu da çok sevdiği için orada işletmeci olmak istemedi ve kendi yerine bir kiracı buldu.