Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Karanlığa teslim olmayacağız

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme oturan devlet-mafya ilişkisine dair açıklama yapan Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri, “Herkesi bu mücadeleyi yükseltmeye çağırıyoruz. Mafyanın, çetenin, tarikatın ve her tür karanlığın merkezine yerleştiği bu düzenin tuğlasını emekçiler çekecek, duvarı yıkacaklar” açıklamasında bulundu.

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Karanlığa teslim olmayacağız

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri suç örgütü lideri Sedat Peker’in itiraflarıyla açığa çıkan mafya siyaset ilişkilerini protesto etti. Attalos Heykeli önünde toplanan grup, sık sık “Susma haykır çetelere hayır, gün gelecek devran dönecek çeteler halka hesap verecek, karanlığa teslim olmayacağız” şeklinde slogan attı.

Grup adına konuşan KESK Antalya Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Nurettin Sönmez, “Bu çürümüşlüğe, devlet-sermaye-mafya-tarikat düzenine karşı emekten yana, laik ve demokratik bir Türkiye, barış içinde bir arada yaşam için mücadele etme, sorumlulardan hesap sorma zamanıdır. Düşlediğimiz ülke ve dünyayı kuracak tek şey de emekçilerin, halkın birlikte, örgütlü mücadelesidir. Herkesi bu mücadeleyi yükseltmeye çağırıyoruz. Mafyanın, çetenin, tarikatın ve her tür karanlığın merkezine yerleştiği bu düzenin tuğlasını emekçiler çekecek, duvarı yıkacaklar” dedi.