Şenol Güneş: Kimseye kefil olmam ama Burak’a kefilim

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Burak’ın Beşiktaş camiasına uygun olduğunu düşünüyorum. Kendisi de Beşiktaşlı ve bunu hep söylüyor” dedi. Antalya kampında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Ligin ilk yarısında fazla puan kaybettiklerini belirten Güneş, “Kötü oynadık geri kaldık, aksini yapıp takımı olması […]

Şenol Güneş: Kimseye kefil olmam ama Burak’a kefilim

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Burak’ın Beşiktaş camiasına uygun olduğunu düşünüyorum. Kendisi de Beşiktaşlı ve bunu hep söylüyor” dedi.

Antalya kampında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Ligin ilk yarısında fazla puan kaybettiklerini belirten Güneş, “Kötü oynadık geri kaldık, aksini yapıp takımı olması gereken yere getirmemiz lazım. En azından oyun olarak en iyisi olmak zorundayız. Sivas ve Antalya maçı bizim için mucize maçlardı. 6 puan kaybettik. Bütün bunlardan kurtulmanın şansı var. İkinci yarı ilk maç itibarıyla final gibi çıkacağız. Biz kendi puanımızı aldıktan sonra bakmamız lazım. Gerideyiz, puan alıp bakacağız” ifadelerini kullandı.

“BURAK’IN BU KADAR YIPRATILMASINI DOĞRU BULMUYORUM”